10 Broker Yang Menawarkan Perdagangan Tanpa Komisen

61 View
Header:

Satupos.com10 Broker Yang Menawarkan Perdagangan Tanpa Komisen. Trend bebas komisen, platform dagangan dalam talian menjadikan pelaburan lebih mudah diakses oleh lebih ramai orang, terutamanya sebagai minimum akaun disappear.

It penting untuk difahami bahawa apabila broker dalam talian menawarkan perdagangan tanpa komisen, itu hanya bermaksud mereka tidak mengenakan yuran mereka sendiri untuk membantu melaksanakan perdagangan. Mungkin masih terdapat yuran lain yang terlibat.

Ingat, juga, bahawa dana dagangan bursa dan dana bersama datang dengan nisbah perbelanjaan, dan yuran masih dikenakan walaupun tidak ada komisen untuk membeli atau menjual dana.

Seperti mana-mana pelaburan, ia adalah penting untuk mengetahui apa yang anda masuk ke dalam, memahami syarat-syarat dan memastikan anda bersedia untuk potensi kerugian.

Baca juga : Ide Bisnis Hampers yang Banyak di Cari

1. Charles Schwab

Broker diskaun terkenal yang menurunkan komisen dagangannya menjadi sifar pada tahun 2019, Perdagangan Bebas Charles Schwab Corp. berlaku untuk ETF, saham, saham pecahan dan dana bersama Schwab. Tidak ada akaun minimum, jadi membuka akaun dan pembiayaan adalah agak mudah. Schwab juga menawarkan beberapa alat penyelidikan dan bahan pendidikan. Selain itu, broker mempunyai platform pelaburan automatik, Portfolio Pintar, bagi mereka yang berminat dalam produk robo-penasihat.

2. Fidelity

Anda mungkin berfikir Fidelity Investments Inc. terutamanya dari segi pengurusan akaun persaraan. Itu pasti roti dan mentega Syarikat, tetapi Fidelity juga mempunyai platform dagangan dalam talian diskaun sendiri yang tidak datang dengan minimum akaun. Selain itu, anda boleh berdagang saham dan ETF tanpa membayar komisen. Semua dana bersama proprietari firma juga berdagang secara percuma bersama-sama dengan banyak dana bersama bukan kesetiaan. Kerana kesetiaan, tidak menghairankan bahawa terdapat banyak alat pendidikan dan penyelidikan pelaburan yang boleh anda gunakan untuk membantu membuat keputusan pelaburan yang tepat.

3. J. P. Morgan Pelaburan Kendiri

Ini platform digital dari JPMorgan Chase & Co. mungkin broker bebas komisen yang baik untuk peniaga permulaan. Ia mengenakan komisen sifar pada saham, dana bersama, ETF dan pilihan perdagangan, dan menawarkan alat pemeriksaan untuk membantu pengguna menentukan strategi mereka. Tiada minimum akaun dalam kedua-dua akaun bercukai dan persaraan menjadikannya mudah untuk memulakan pelaburan untuk sebarang matlamat kewangan. Dan jika anda lebih suka pendekatan yang kurang praktikal, anda sentiasa boleh melabur dengan komponen penasihat robo platform untuk yuran penasihat tahunan 0.35%. Anda perlu ingat bahawa terdapat $500 akaun minimum untuk perkhidmatan ini.

4. Broker Interaktif

Interactive Brokers Group Inc. membuat namanya sebagai laman web perdagangan pilihan, tetapi mungkin untuk berdagang saham, ETF dan pilihan tanpa membayar komisen. Tidak ada akaun minimum, jadi bermula agak mudah. Broker ini menawarkan pelbagai alat yang menarik yang direka untuk menganalisis pilihan portfolio dan pilihan anda, termasuk keupayaan untuk menggunakan senario “bagaimana-jika”, yang membolehkan anda membuat portfolio hipotetikal berdasarkan portfolio sebenar anda supaya anda dapat melihat bagaimana perubahan boleh menjejaskan keputusan anda. Di samping itu, meter arbitraj indeks adalah alat yang menarik yang boleh anda gunakan untuk menentukan sama ada harga niaga hadapan pada indeks adalah nilai saksama.

5. Merrill Edge

Bagi pelanggan Bank of America Corp., pilihan semula jadi untuk broker bebas komisen mungkin Merrill Edge. Anak Syarikat Bank of America membolehkan anda memautkan akaun bank Bank of America anda dengan Akaun Broker Merrill Edge anda sehingga anda dapat melihat dan mengurus semuanya dari satu platform. Platform ini juga menawarkan perdagangan dalam talian untuk stok dan ETF untuk melengkapkan rangkaian alat penyelidikan yang cukup mantap. Tanpa minimum akaun, mudah untuk memulakan.

Baca juga : Ini Adalah Cara Menemukan Pelang Bisnis di Rumah Yang Harus Kamu Ketahu

6. E-Trade

Berapa ramai pelabur ingat E-Trade Financial Corp. bayi dan orang-orang iklan pandai? Nah, E-Trade telah menjadi salah satu broker dalam talian yang lebih mahal pada masa lalu untuk menawarkan perdagangan percuma pada saham, pilihan dan ETF. Tidak ada keperluan minimum akaun, menjadikannya mudah untuk bermula. E-Trade juga menawarkan beberapa alat penyelidikan, platform yang berbeza dan pilihan Carta untuk menganalisis data dengan lebih baik dan memilih pelaburan yang kemungkinan besar akan membantu anda memenuhi matlamat anda.

7. Ally Invest

Ally Kewangan Inc. awalnya bermula sebagai bank dalam talian, menawarkan akaun hasil tinggi. Kini, ia juga menawarkan perkhidmatan pelaburan. Ally Invest akan membolehkan anda membuka akaun tanpa minimum, serta perdagangan saham dan ETF tanpa perlu risau tentang komisen perdagangan. Syarikat ini mempunyai beberapa sumber pendidikan pelaburan yang kukuh dan menawarkan akses kepada petikan streaming, carta dan kalkulator yang direka untuk membantu anda membuat keputusan yang tepat. Ia juga mempunyai pilihan robo-penasihat tanpa yuran pengurusan dan minimum akaun $100 yang rendah.

8. Vanguard

Terkenal dengan pelaburan kos rendah, Vanguard Group Inc.pemilihan dana yang besar menjadikannya pilihan yang bagus untuk pelabur jangka panjang. Sehingga Januari 2020, broker juga menawarkan perdagangan tanpa komisen dalam talian untuk saham dan ETF sebagai tambahan kepada dana bersama. Yang berkata, syarikat itu masih memenuhi lebih banyak untuk membeli-dan-memegang pelabur dengan tidak menyediakan banyak alat atau kalkulator untuk perdagangan jangka pendek. Ia juga tidak menyenaraikan ETF dimanfaatkan pada platform, yang boleh melibatkan risiko jauh lebih. Platform ini memberikan nasihat digital dalam bentuk robo semata-mata melalui penasihat digitalnya dan bentuk hibrid dengan Penasihat Peribadi Vanguard Services.

9. TD Ameritrade

Kini dimiliki oleh Charles Schwab, TD Ameritrade Inc. adalah pilihan yang baik untuk kedua-dua pemula dan peniaga yang berpengalaman. Ia tidak mengenakan komisen ke atas semua dagangan dalam talian saham, ETF dan pilihan yang disenaraikan di AS. TD Ameritrade juga menyediakan platform perdagangan dan pendidikan yang mantap yang memenuhi anda di peringkat anda dan membimbing anda dari sana. Tanpa minimum akaun, anda juga boleh membuka akaun dari mana sahaja anda dan akaun bank anda berada.

Header:

10. SoFi Invest

Kewangan Sosial Inc. adalah satu lagi broker dalam talian yang menawarkan perdagangan tanpa komisen dan minimum akaun $0. Anda boleh berdagang saham tanpa yuran, ETF, cryptocurrency dan tawaran awam permulaan. Anda juga boleh membeli saham pecahan jadi jika anda tidak mampu bahagian penuh Amazon.com Inc. (ticker: AMZN) sebagai contoh, anda boleh membeli $5 bernilai saham dan membina akaun anda dari sana. Yang berkata, pilihan pelaburan mungkin lebih terhad daripada di broker dalam talian lain. Sebagai contoh, anda tidak boleh membeli dana bersama atau bon melalui SoFi. Oleh itu, pastikan laman web ini mempunyai apa yang ingin anda laburkan sebelum membuka akaun broker. Sekiranya anda memutuskan untuk melabur, perhatikan promosi pelanggan baru juga, kerana broker diketahui menawarkan insentif untuk mendaftar, seperti sehingga $1,000 untuk berdagang apabila anda membuka akaun broker anda menggunakan aplikasi SoFi.

Header:

Leave a Reply

Your email address will not be published.